ARD Schoonmaak
 
Altijd hoge kwaliteit

Over ons

 ARD is een onderneming die anders is dan anderen. Er wordt grote waarde gehecht aan een goede en plezierige werkrelatie met de opdrachtgever. Dit wordt bereikt door een goede communicatie en een optimale inzet van medewerkers en middelen.

 Het beleid is gericht op continuïteit, kwaliteit en het nakomen van afspraken. Een constante kwaliteit kunnen wij alleen leveren door goede medewerkers plus een directe en persoonlijke benadering. Bij de selectie van nieuwe medewerkers hanteren wij als criteria: ervaring, motivatie en betrouwbaarheid. Door te investeren in opleidingen en intensieve begeleiding op de objecten worden nieuwe medewerkers op vakkundige wijze ingewerkt.

Het voordeel van deze aanpak is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. U hoeft dus maar één keer uw wensen duidelijk te maken, wat een hoop tijd scheelt. Op deze manier leert u ons snel kennen en weten wij ook gelijk waar uw aandachtspunten liggen. Bovendien bent u verzekerd van een uniforme aanpak en een constante hoge kwaliteit.